h

ROOD

ROOD is de meest actieve politieke jongerenorganisatie van Nederland en voert actie om Nederland menselijker en socialer te maken. In veel steden en dorpen zijn lokale ROOD-groepen actief: ook in Den Haag. Wil jij meer weten over ROOD Den Haag? Of wil je eens een ROOD-meeting of activiteit bijwonen? Neem dan contact op met onze contactpersoon, Maarten van Orden. 

Maarten van Orden 

T: 06 236 439 64                    

E: rooddenhaag@sp.nl

Foto: Fatih Heijnen / Fatih Heijnen

Mijn naam is Maarten van Orden, en ik ben contactpersoon van ROOD Den Haag. Samen met ROOD leden uit Den Haag maar ook met andere ROOD leden uit heel het land doen wij toffe acties om Nederland een stukje socialer te maken. Het is belangrijk dat we onze welvaart verdelen op een eerlijke manier, en hierom het kapitalisme aanpakken. Heb je zin om een keertje langs te komen bij een ROOD overleg? Laat dan gerust wat weten!

Het laatste nieuws van ROOD Den Haag vind je op rood.sp.nl/denhaag.

Je bent altijd welkom op onze acties en overleg.

Elke woensdagavond om 19.45 hebben we overleg met ROOD Den Haag. Hier bedenken en plannen we toffe acties om Den Haag een stukje socialistischer te maken. Daarnaast zijn we vaak druk bezig met het knutselen van nieuw actiemateriaal, krijgen we scholing en gaan we samen naar landelijke activiteiten van ROOD. Na het overleg drinken we vaak nog gezellig een drankje. 

Ben je ROOD-lid of ben je geen lid maar gewoon benieuwd naar wat we doen? Je bent natuurlijk altijd van harte welkom op één van onze acties en overleggen. Je kan gewoon komen binnenlopen of je kan ons contactpersoon bellen/appen voor vragen of afspraken (Maarten van Orden: 06 236 439 64).

Tot snel!

U bent hier