h

Nieuws van de afdeling

6 november 2023

Actie: Sint voor ieder1

Foto: SP

Beste kameraden, binnenkort is Sinterklaas weer in het land en helaas is het zo dat er in Den Haag nog vele gezinnen zijn waarbij de schoentjes van de kinderen helaas leeg blijven. Daar gaan we dit jaar weer proberen verandering in te brengen. Doe mee!

Lees verder
2 oktober 2023

Eerste reactie SP op nieuw coalitieakkoord

Foto: SP

Vandaag presenteerden D66, GroenLinks, Partij voor de Dieren, PvdA, CDA en DENK een nieuw coalitieakkoord. SP-fractievoorzitter Lesley Arp: ‘Het is goed dat de stad nu eindelijk duidelijkheid heeft. Tegelijkertijd blijft het een onnavolgbare gang van zaken dat de vrijspraak van De Mos en Guernaoui en de coalitiecrisis die daarop volgde uiteindelijk tot dit college heeft geleid. Bij een deel van de stad zal dit op een hoop onbegrip stuiten. Dit nieuwe college krijgt hierdoor een zware taak: het wantrouwen in de stad wegnemen en dichterbij de bewoners staan.’

Lees verder
11 september 2023

Brief SP-fractie aan onderhandelende partijen

Foto: SP Den Haag

De onderhandelende partijen (D66, GroenLinks, Partij voor de Dieren, PvdA, CDA en DENK) hebben alle oppositiepartijen gevraagd om thema's en punten mee te geven voor een nieuw coalitieakkoord. Lees hier de inbreng van de Haagse SP-fractie:

Lees verder
18 augustus 2023

Gesprekken over coalitie met Hart voor Den Haag niet gelukt

De fracties van de SP en de Partij voor de Dieren zijn deze week, op advies van verkenner Arie Slob, oriënterende gesprekken aangegaan over de kansen om een coalitie te vormen van Hart voor Den Haag, de VVD, PvdD, DENK, SP en CU/SGP. Nadat de meest logische opties voor een coalitie waren weggevallen, waren deze partijen bereid om over deze variant het gesprek aan te gaan. 

Lees verder
15 juli 2023

Samen kijken naar ‘Over Leven’

Foto: SP

Donderdag 13 juli kwamen we bij elkaar in Grand Café Utopie om samen naar de documentaire Over Leven te kijken. Deze documentaire, gemaakt door Lieke Smits van de FNV, laat de verhalen zien van mensen met een normale baan in Nederland die toch niet rond kunnen komen.

Lees verder

Pagina's

U bent hier