h

Oproep van de campagneleider

16 november 2006

Oproep van de campagneleider

Beste SP- leden,

Onze SP is in een 'nek aan nek race' met de VVD verstrikt om de derde partij van Nederland te worden. Nu is het onze kans om het verschil te maken. Maar dan moeten wij nog meer ons best doen om het maximaal mogelijke te bereiken.

Er zijn affiches geplakt, folders en flyers verdeeld en wij zijn weer gezien op straat. Maar nu kan en moet het echte werk beginnen. Onze inzet in de laatste dagen zal beslissend zijn. Wij moeten nog meer zichtbaar zijn. We zijn er klaar voor!

Daan

Het gaat geweldig.

Dat de Afdeling ook een actieve aanhang heeft, blijkt wel uit de respons op onze oproepen om medewerking. Het was moeilijk om te schatten hoeveel materiaal wij nodig hadden. In ons afdelingsarchief zijn geen optekeningen te vinden uit vroegere campagnes. Ook was het gissen hoeveel leden genegen waren te helpen en hoeveel materiaal ervoor nodig was. De aangeboden menskracht was boven verwachting. Daarom was er te weinig materiaal. Er is drukwerk bijbesteld om niet al ruim vóór de verkiezingsdag door het materiaal heen te zijn. Wij hebben er folders bij gekregen, zoveel als verkrijgbaar waren en deze zijn intussen weer verdeeld. Goed nieuws is dat we de komende dagen nog sponsjes met een boodschap van Jan krijgen. Ook krijgen wij nog “Laatste dagkaarten” te verdelen.

Het was moeilijk om de folders eerlijk te verdelen en er zijn nog veel witte plekken op de Haagse kaart, veel kiezers kunnen wij niet meer bereiken. Een les die wij in vervolg ons te harte zullen nemen.
Toch is nu ook jouw hulp nog steeds welkom en nodig. Voor verschillende acties binnen de campagne kunnen we nog vrijwilligers gebruiken. Dus wil ik u vragen zich nog verder in te zetten voor onze afdeling en onze SP om een beter Nederland te krijgen.

Oproep met spoed!!! Steun Krista!!!

Donderdag 16 november 2006 - Den Haag
12.00 - 13.00 uur, Krista van Velzen neemt deel aan een verkiezingsdebat op de Haagse Hogeschool in de boksring, met onder andere Kees Vendrik, Jet Bussemaker, Fred Teeven, Nicolien van Vroonhoven- Kok en Alexander Pechtold. De presentatie is in handen van Bral. Locatie: Haagse Hogeschool, Den Haag.

Zondag 19 november 2006 - Den Haag
19.00 - 21.00 uur, Harry van Bommel spreek over Koerdistan en over de problemen van Koerdische migranten in Nederland. Lokatie: Komkar, Houtzagersingel 30.

Zondag 19 november 2006 - Den Haag
16.00 - 18.00 uur, Harry van Bommel neemt deel aan forumdiscussie georganiseerd door Hindoestaanse verenigingen. Locatie: Sunrise partycentrum, Waaldorpstraat 274a, Den Haag.


Kom op wanneer je tijd hebt. Soms kunnen discussies bijzonder leerzaam zijn.

Steun onze kandidaten.

Wij laten andere in zaaltjes debatten organiseren maar het is wenselijk dit soort bijeenkomsten van anderen massaal door leden te bezoeken. Niet vergeten flyers meenemen.
Zie bijvoeging “Agenda optreden landelijke kandidaat” Actualiseert 15-11-2006 17:44

SP goed zichtbaar op straat.

Het is de bedoeling dat we op zaterdagen en zondagen in de Grote Marktstraat (centrum)
zijn te vinden. Op zaterdag gaat daarnaast een ander team met fietsen en bakfietsen van
wijkcentrum naar wijkcentrum om te guerillaflyeren. Voor zowel de flyer-teams in het
centrum kunnen zich nog mensen aanmelden. We moeten er voor zorgen dat we in de laatste dagen nog meer op straat zijn. Gezien worden is de beste reclame.

flyeren

De campagnedata voor het straatwerk

Vrijdag 17 november, 10 uur*, plakteam
Zaterdag 18 november, 11 – 17 uur, flyeren in de Grote Marktstraat (centrum)
Zaterdag 18 november, 11 – 17 uur, guerillaflyeren**
Zondag 19 november, 11 – 17 uur, flyeren in de Grote Marktstraat (centrum)
* verzamelen in het afdelingspand.
** verzamelen (met fiets!) op het Populierstraat 81A

Gezocht folderaars voor actie “Laatste dagkaarten” !!!

Donderdag of vrijdag krijgen we de laatste dagkaarten. Wij hebben 20.000 stuk besteld.
Verdeling als volgt: 2.000 stuk Westland
4.000 stuk straatwerk
12.000 stuk folderen door allen, vooral Schilderswijk

Bijeenkomst maandag 20 en dinsdag en 21 november om 19.30 uur in ons CampagneCafe.
Daarvoor willen wij alle folderaars nog eens vragen om zich te melden bij Otto.

Mysterieopdracht ……

Alleen voor mensen die vroeg uit het bed kunnen komen.
Op maandag 20e en 21e november, bijeenkomst 5:00 uur s’morgens in ons CampagneCafe
voor bijzondere optrachten. Wat de optrachten inhouden willen wij nog geheim houden.
Wij willen andere parijen niet op een idee brengen.
Graag werkkleding meebrengen. Wij zoeken voor deze opdracht nog enkele bestuurders met auto’s. Aanmelding en info, Otto bellen.

Indien in bezit van een auto of een busje,
wil je af en toe rijden voor de Afdeling??? Melden bij Otto.

Raamposters

Natuurlijk weten wij dat je de poster uit de Tribune achter het raam hebt hangen. Probeer je buren, vrienden en familie over te halen een poster voor hun raam te laten hangen. Dit is ‘gratis’ reclame. Bijzonder goed als dit toevallig in de buurt van een stemlokaal is. Stikkers verdelen aan kinderen heft ook zijn effect.
Bestellen of afhalen kan. Info Otto bellen.

Verhinderd om te gaan stemmen……

Graag uw aandacht voor het volgende. Er wordt bij de Kamerverkiezingen weer met stempassen gewerkt. Dit betekent dat men niet meer verplicht is om te stemmen in het
eigen stembureau in de buurt, maar op een stembureau in Den Haag naar keuze zijn stem kan uitbrengen. Elke stem is waardevol en het is natuurlijk zonde om een SP-stem verloren te laten gaan! Er zijn mensen die nu al weten dat ze op 22 november verhinderd zijn te gaan stemmen. Deze stempassen verzamelen we. Stuur uw stempas s.v.p. voor de 18 november ’06 op aan: SP-Afdeling Den Haag. We zorgen er voor dat de passen aan SP-leden worden gegeven en zo uw stem op de SP wordt uitgebracht.

Kiezervervoer naar het stemlokaal

Zoals bij ieder verkiezing hebben zich leden gemeld, die licht behinderde mensen naar het stemlokaal willen vervoeren. Wanneer in je omgeving mensen zijn de zelf willen stemmen, maar een handicap hebben, kun je dit melden. Bel voor info Otto.


Verkiezingsavond? Verkiezingsfeest!!!

Vanaf 23:00 uur is iedereen welkom op ons verkiezingsfeest in het Grandcafe SOHO,
Groot Hertoginnelaan 206 2517 EX Den Haag, tel.:070-3648877 of 06-55772521.
Ik hoop dat wij velen van jullie weer zien. Reserveringen en entreekaarten zijn niet nodig.

Ik ga ervoor, jullie ook?

Met vriendelijke groet,

Campagneleider Otto Windisch
Tel.: 070-3901212.

Verkiezingscampagne komt óók in Den Haag op stoom

SP Campagneweblog

U bent hier