h

SP organiseert kennismakingsbijeenkomst voor Surinaamse Nederlanders

18 november 2008

SP organiseert kennismakingsbijeenkomst voor Surinaamse Nederlanders

Op zondag 23 november, organiseert Tweede Kamerlid Harry van Bommel, in samenwerking met de SP afdeling Den Haag, een kennismakingsbijeenkomst speciaal gericht op de grote Surinaams-Nederlandse gemeenschap in onze stad. Van Bommel is Surinamewoordvoerder voor de SP en onderhoudt een warme band met het land.

Harry van Bommel: "Iedereen is welkom bij de SP en dat blijkt ook uit de thema's die wij politiek oppakken. Armoedebestrijding, het AOW-gat, gezondheidszorg, onderwijs: het gaat iedereen aan. Daarnaast zijn er ook onderwerpen die vooral de Surinaams-Nederlandse gemeenschap betreffen. Ik denk dan bijvoorbeeld aan de veel te dure vliegtickets en de mensonterende 100%-controle op Schiphol. Ook daarover zullen wij spreken op deze bijeenkomsten."

De bijeenkomst in Den Haag wordt gehouden in de Julianakerk (Schalkburgerstraat 219, hoek met de Kempstraat) Van 17 tot 21 uur kan men kennismaken met lokale en landelijke politici van de SP. Het geheel wordt een gezellig samenzijn met een muzikale omlijsting van niemand minder dan Clarence Breeveld, lekker Surinaams eten (tegen geringe betaling) en een drankje. De toegang is gratis en iedereen is welkom.

download de flyer

U bent hier