h

De straat op in 2009

13 januari 2009

De straat op in 2009

Op zondag 4 januari organiseerde de SP Den Haag de Nieuwjaarsborrel voor haar leden. Zo waren er op deze winterse zondag middag 45 actievelingen, bestuursleden en raadsleden bijeen gekomen op het Haagse SP pand om met elkaar het nieuwe jaar in te luiden. Speciale gast deze middag was Sharon Gersthuizen, Tweede Kamerlid voor de SP.


Afdelingsvoorzitter Daan Jonas: "meer de buurt in in 2009"

Tijdens de Nieuwjaarsborrel werd teruggeblikt op het afgelopen jaar. Zo was er bijvoorbeeld succes geboekt in Mariahoeve. Bij een een buurtonderzoek van de SP bleek er veel achterstallig onderhoud te zijn. De gemeenteraad was het met de SP eens dat de wethouder de corporaties moet aanspreken om versneld het woningonderhoud te gaan uitvoeren. Mooi voor de bewoners!

SP Tweede Kamerlid Sharon Gesthuizen
SP Tweede Kamerlid Sharon Gesthuizen

Maar een Nieuwjaarsborrel is natuurlijk vooral een vooruitblik op het komende jaar. De SP wil in 2009 meer contact met de mensen in Den Haag. Daarom gaat de SP in ieder geval om de zondag ergens buurten in Den Haag. Daan Jonas, voorzitter van de SP legt uit: "Door elke week ergens in Den Haag aanwezig te zijn als SP, weten we wat er speelt onder de mensen. Het is een essentieel voor de SP om te weten wat voor problemen er spelen in Den Haag zodat we hier als partij iets mee kunnen doen."

De SP Den Haag wenst iedereen een gezond, voorspoedig en strijdbaar 2009 toe!

Gezellig bijpraten...
Gezellig bijpraten...

... en naborrelen
... en naborrelen

U bent hier