h

Ledenvergadering programma Europese Verkiezingen

13 januari 2009

Ledenvergadering programma Europese Verkiezingen

Woensdag 21 januari 2009 organiseert de SP afdeling Den Haag van 19.30 uur tot 22.00 uur in het partijpand aan de Allard Piersonlaan 48 een ledenvergadering over het concept verkiezingsprogramma voor het Europarlement. Op donderdag 22 januari van 19.30 tot 22.00 uur is het tweede deel van de vergadering, mochten we er in één avond niet uitkomen. Alle leden zijn van harte uitgenodigd om hun mening te geven over dit conceptprogramma.
Another Europe is possible

Op 4 juni 2009 zijn de verkiezingen voor het Europarlement. De SP heeft op dit moment 2 zetels in Brussel. Dat kunnen er meer worden. 'Europa' heeft steeds meer invloed op onze samenleving. Het is daarom extra belangrijk dat de SP ook meer invloed krijgt in Europa. Kom dus ook en praat mee!

Het is wel gewenst dat je het concept programma vooraf hebt gelezen. Je kunt het concept programma downloaden via www.spnet.nl (je lidnummer gereed houden om in te loggen). Daarna op deze link klikken. Wanneer je een papieren versie wilt hebben, kan je die op woensdag 14 januari van 19.30 – 21.00 uur ophalen op de Allard Piersonlaan 48. Je kunt ook mailen naar denhaag@sp.nl als je wilt dat we het concept programma aan je opsturen.

U bent hier