h

Spontane actie ex-ID-medewerkers

20 maart 2009

Spontane actie ex-ID-medewerkers

Een groep ex-ID-medewerkers verzamelde zich op 19 maart in het Atrium van het stadhuis. Ze hebben de SP benaderd omdat ze zich onmenselijk en schofterig behandeld voelen door het re-integratiebureau (Alexander Calder). Dit is het bureau waardoor ze in dienst genomen zijn na het stopzetten van de ID-regeling. Het bureau zou zorgen voor een traject op maat om ze te ondersteunen bij het zoeken naar een reguliere baan. Door middel van deze spontane actie vroegen ze tijdens de commissievergadering aandacht voor hun situatie.
Voor de wethouder Henk Kool is dit aanleiding genoeg om eens een hartig woordje te gaan wisselen met Alexander Calder. Het resultaat van dat gesprek zal hij de commissie binnen twee weken laten weten.

Ex-ID-ers verzamelen in het Atrium
Ex-ID-ers komen bijeen in het Atrium

Voor de SP is dit aanleiding genoeg om een informatie-bijeenkomst te organiseren voor alle ex-ID-medewerkers om een goed beeld te hebben van hoe het met ze gaat na het stopzetten van de ID-regeling. De afronding van de regeling wordt binnenkort besproken in de commissie SWEI, daar zullen we ervoor knokken dat er een goede eerlijke regeling tot stand komt.

Komt dus allen naar de bijeenkomst op zaterdag 28 maart!
En neem zoveel mogelijk (ex)collega's mee!

Zaterdag 28 maart tussen 13.00 en 16.00 uur.
Stayokay (hostel) Scheepmakersstraat 27 (aan Rijswijkseplein), Den Haag.

U bent hier