h

Aftrap verspreiding nieuwe ZO-krant

2 oktober 2009

Aftrap verspreiding nieuwe ZO-krant

Vrijdagochtend is de SP in Den Haag begonnen met het uitdelen van de nieuwe ZO-krant. Om 6:30 uur stonden een aantal SP-ers op het centraal station. De krant vond gretig aftrek. Deze editie, de zesde, gaat voornamelijk over de actie tegen de verhoging van AOW-leeftijd. De SP zal alles uit de kast halen om de AOW-leeftijd op 65 te houden.

De nieuwe ZO-krant

De werkgeverscentrale VNO-NCW is afgelopen dinsdag weggelopen uit de onderhandelingen, waardoor het kabinet weer aan zet is. De verhoging van de AOW-leeftijd is allesbehalve een gelopen race. De komende tijd gaat een roerige tijd worden. We moeten nog zien of er straks wel een meerderheid voor de verhoging in de Tweede Kamer te vinden is De Haagse SP zal zich tot het uiterste blijven verzetten tegen het plan van het CDA, PvdA en ChristenUnie. Wij willen gewoon met 65 jaar met pensioen blijven kunnen en niet verplicht worden om door te werken.

De actie loopt voortvarend. Inmiddels heeft de SP al meer dan 100.000 handtekeningen binnen. Als u ook uw handtekening wilt zetten ga dan naar 65blijft65.nl of download een handtekeninglijst.

Als u mee wilt helpen om in Den Haag ZO-kranten uit te delen of handtekeningen op te halen neem dan contact op met Paulus Junier, e-mail: paulus2176@hotmail.com , mobiel: 06-22706651.

Actiesite '65 blijft 65'

U bent hier