h

Mobilisatie voor AOW-manifestatie in volle gang

17 november 2009

Mobilisatie voor AOW-manifestatie in volle gang

De Haagse SP roept iedereen op om te komen naar de grote vakbondsmanifestatie tegen de verhoging van de AOW-leeftijd. Deze is aanstaande zaterdag 21 november in Assen, Deventer, Eindhoven en Rotterdam.

Afgelopen donderdag was het eerste debat in de Tweede Kamer over de verhoging van de AOW-leeftijd. Verschillende peilingen, waaronder die van Maurice de Hond van afgelopen zondag, laten zien dat het draagvlak tegen de verhoging van de AOW-leeftijd naar 67 groeit. Zaterdag moet blijken hoeveel mensen bereid zijn om in verzet te komen tegen dit kabinet. Mensen vinden het prima om na hun 65ste te blijven werken, maar willen daartoe niet verplicht worden.

Afgelopen dagen zijn er veel folders huis-aan-huis, in de winkelstraat en op stations verspreid. Om de rest van de 20.000 folders in Den Haag voor aanstaande zaterdag verspreidt te krijgen is uw hulp van harte welkom. In de agenda staan nog een aantal actiemomenten. Als u mee wilt helpen, neem dan contact op met Paulus Junier, e-mail: paulus2176@hotmail.com, mobiel: 06-22706651.

flyeren voor AOW-manifestatie Hannie

U bent hier