h

Maak kennis met ROOD Den Haag op onze ledenavond!

8 september 2010

Maak kennis met ROOD Den Haag op onze ledenavond!

Op zaterdagavond 18 september organiseert ROOD een ledenavond in het SP-partijpand aan de Allard Piersonlaan 48. Speciale gast is SP Tweede Kamerlid Manja Smits: zij vertelt uit eigen ervaring waarom lokale acties zo belangrijk zijn voor ROOD en hoe je deze het beste op kunt zetten. Uiteraard kan je haar ook van alles vragen over wat er momenteel speelt in de Tweede Kamer, bijvoorbeeld als het gaat om de kabinetsformatie.

Voor leden die nog niet zo bekend met ons zijn is dit een mooie kans om kennis te maken met ROOD Den Haag. Neem vooral ook een vriend of vriendin mee! Maar ook voor de leden die al eens eerder langs zijn geweest belooft het een interessante en leuke avond te worden.

De ledenavond begint om 17:00. Rond 19:00 eindigt het informatieve gedeelte van de avond en sluiten we af met een gezellige barbecue! Drankjes zijn goedkoop te krijgen bij ons, maar je mag natuurlijk ook zelf wat meenemen. Voor de maaltijd vragen we een bijdrage van 2 euro.

Kom je ook? Geef dit dan uiterlijk woensdag 15 september door via rooddenhaag@sp.nl. Vermeld er ook bij of je vlees of vegetarisch eet en of je een introducé meeneemt. Voor meer informatie kan je contact opnemen met Lesley (06-46416711).

U bent hier