h

Meer actie in Den Haag én Westland

26 november 2010

Meer actie in Den Haag én Westland

SP Den haag gaat het komende jaar nog meer actie voeren voor een socialer Den Haag dan in 2010. Maar er gaat ook hard gewerkt worden om in Westland een zelfstandige SP afdeling op te zetten. Dit en nog meer heeft de ledenbijeenkomst afgelopen dinsdag afgesproken toen de plannen voor het nieuwe jaar werden besproken.

ALV Paul Ulenbelt en Wouter Groot Koerkamp
SP-Kamerlid Paul Ulenbelt wordt geïnterviewd door voorzitter Wouter Groot Koerkamp over vakbonden, pensioenen en sociale strijd

In heel Nederland waait een rechtse wind die het vooral opneemt voor mensen met genoeg geld. De mensen die minder te besteden hebben of die extra zorg nodig hebben zijn hierdoor systematisch de klos. Alle reden dus om ook in onze eigen regio goed tegengas te geven. SP-Kamerlid Paul Ulenbelt was te gast en bevestigde dit. Zo legde hij uit dat het belangrijk is om te blijven vechten voor de rechten van werknemers. Als je dat niet doet zullen de werkgevers alle verworven rechten een voor een afpakken. Voor je het weet werkt iedereen weer voor stukloon. Als voorbeeld gaf hij de postbodes die soms nu al voor stukloon moeten werken.

U bent hier