h

Wensboom voor Haag Wonen

20 december 2010

Wensboom voor Haag Wonen

Ondanks de hevige sneeuw werd vrijdag 17 november de wensboom bij Haagwonen afgeleverd door de bewoners uit de Vergeten Driehoek en de Haagse SP. De boom is versierd met de vele wensen van de bewoners van de Vergeten Driehoek. De bewoners vragen voor kerst een gezond huis om in te wonen. De boom werd in ontvangst genomen door Petra van der Berk, Directeur Haag Wonen en Els van der Schans directeur frontoffice Haag Wonen.


De wensboom met daarin de wensen van de bewoners

De bewoners van de Vergeten Driehoek en de SP voeren al lange tijd actie voor betere huizen. Na jaren van verwaarlozing en slecht onderhoud zijn er, dankzij acties van de bewoners en de SP, eindelijk dubbel glas en HR ketels beloofd.


Een van de bewoners met de wensboom

De Vergeten Driehoek is letterlijk een vergeten driehoek. Al 20 jaar is er geen fatsoenlijk onderhoud geweest. De 500 huizen zitten vol met scheuren in de muren en het tocht aan alle kanten. Sinds de bewoners de media en de politiek benaderd hebben, lijkt Haag Wonen eindelijk in beweging te komen. De SP zal dan ook de situatie goed in de gaten blijven houden en de bewoners steunen in hun strijd voor fatsoenlijke en gezonde huizen.

U bent hier