h

SP maakt afspraakjes voor 2 maart

14 februari 2011

SP maakt afspraakjes voor 2 maart


Haagse SP'ers stonden zaterdag 12 februari en zondag 13 februari in het centrum van Den Haag om in de sfeer van Valentijnsdag veel afspraakjes op 2 maart te regelen voor de SP. Het winkelend publiek werd getrakteerd op harten van suikergoed en hartvormige folders met de uitnodiging voor een date op de dag van de verkiezingen voor de Provinciale Staten. SP-lijsttrekker voor de provincie van Zuid-Holland, Harre van der Nat en Haagse kandidaat Jerry Snellink gingen speeddaten met het winkelende publiek. “Met deze actie hopen we dat de kiezers kiezen met een hart in plaats van kiezen voor een hard beleid van het rechtse kabinet van Rutte”, aldus Jerry Snellink.


foto Gera Nieland
De SP'ers ontvingen beide dagen liefdevolle reacties, veel sjans en goede vooruitzichten voor 2 maart. De eerste dates zijn gemaakt, maar ook na Valentijnsdag gaat de Haagse SP verder met afspraakjes maken voor de verkiezingen.

Westland


Ook in Westland gingen SP-ers de straat op om afspraakjes te regelen voor 2 maart. De nieuwe werkgroep Westland van de SP deelde ook daar hartjes uit.

U bent hier