h

ROOD Den Haag doneert aan Den Haag Cares

15 december 2011

ROOD Den Haag doneert aan Den Haag Cares

ROOD, Jong in de SP heeft vandaag bijna 30 cadeautjes aangeboden aan gezinnen met kinderen die op de voedselbank zijn aangewezen. Dit gebeurde tijdens de uitzending van Den Haag FM in het kader van Donate a Gift! In Den Haag zijn bijna 2000 kinderen aangesloten bij de voedselbank. ROOD vindt het belangrijk dat ook deze kinderen een leuke kerst hebben en deed daarom mee met de actie georganiseerd door Den Haag Cares.

ROOD-contactpersoon Ibrahim El Harbachi legt de cadeautjes bij de boom in de studio van Den Haag FM

Morgen sluit Den Haag FM de actie groots af met een live-uitzending vanuit café De Boterwaag op de Grote Markt in Den Haag. Daar worden tussen 17 en 18 uur alle ingezamelde cadeaus officieel overhandigd aan Den Haag Cares. Er kan dus nog gedoneerd worden en ROOD roept iedereen op hieraan mee te doen.

Donate a gift!

U bent hier