h

Wordt het sociaal of liberaal?

12 september 2012

Wordt het sociaal of liberaal?

Vandaag mag je stemmen en kan je bepalen hoe Nederland de crisis gaat bestrijden: op een sociale of liberale manier? Het is meer dan ooit nodig dat vandaag de SP groot wordt. Een stem op de SP is een stem tegen rechtsom of gokken met Samsom en een stem voor samenwerking linksom.
hts.

Stem voor de flexwerkers die echt werk willen en geen pulpbaan. Stem voor de zorgwerkers en patiënten, die geen marktwerking maar goede zorg willen. Stem voor de mensen in de sociale werkplaatsen, die eerlijk loon verdienen voor werken naar vermogen. Stem voor de onderwijzers en leraren die geen prestatieloon en bureaucratie maar een goed loon en kleine klassen willen. Stem voor de bouwvakkers die meer werk en goede ontslagbescherming nodig hebben. Stem voor onze theaters en de muzikanten die hart hebben voor onze cultuur. Voor de politieagent die geen nullijn verdient maar juist meer collega’s en minder bureaucratie. Stem voor al die mensen die sociaal uit de crisis willen en geen nieuwe avonturen over rechts met Rutte.

Steeds meer mensen vertrouwen op de SP en geven onze partij hun stem. Ik hoop dat jij dat morgen ook doet. We hebben Samsom en Rutte gisteren samen gezien: ze zitten al bij elkaar op schoot, het is ouwe jongens krentenbrood. Wie echt linksaf wil moet voorkomen dat de PvdA net als onder Paars en net als in 2006 rechts aan een meerderheid helpt. Voorkom dat je volgende week moet zeggen: "Zijn wij er wéér ingetuind".

Nu komt het erop aan: stem de SP de regering in!

U bent hier