h

Buurten in Bouwlust

15 januari 2013

Buurten in Bouwlust

Afgelopen weekend was de SP te vinden in de Haagse wijk Bouwlust. Op een kraakheldere, zonovergoten winterdag werd er langs de deuren gegaan om te vragen naar de stand van hun buurt. Bewoners van Bouwlust verwelkomden de SP-ers massaal om een praatje te maken.

Hannie van der Sman
SP'er Hannie van der Sman in gesprek met een tweetal buurtbewoners thuis

Veel positiefs was er te melden over de gedaalde overlast van hangjongeren. Het winkelcentrum lag om de hoek, dus over de aanwezigheid van voorzieningen weinig te klagen. Hier en daar werd er wel geklaagd over achterstallig onderhoud door de woningcorporatie. Sommige bewoners gaven aan dat de buurt als geheel wel eens een opfrisbeurt kon gebruiken. Terloops kreeg één van de aanwezige SP-ers via Twitter nog een oproepje: het buurtinterventie team van Bouwlust en Vrederust kan nog
wel wat hulp van vrijwilligers gebruiken. Klachten over uw woning of wijk kunt u altijd mailen naar ons e-mailen (denhaag@sp.nl).

Bouwlust
SP'ers in het winkelcentrum

De SP Den Haag buurt geregeld in allerlei delen van de stad om zo te horen wat er speelt onder de bewoners. Op die manier kunnen we beter richting aan onze politieke activiteiten en staan we open voor alle ideeën voor verbetering van de stad. Wilt u een volgende keer mee buurten? Geeft u zich dan op bij Hannie van der Sman (hannievdsman@ziggo.nl of tel. 06-54332067)


SP'er Paul Junier in gesprek aan de deur met een bewoner

U bent hier