h

Steun voor 'Donate a Gift'

4 december 2013

Steun voor 'Donate a Gift'

De Haagse SP ondersteunt 'Donate a Gift' van harte en roept iedereen op om mee te doen met de actie. De actie wordt georganiseerd door de Stichting Nederland Cares, regio Zuid-Holland in samenwerking met Omroep West. Bij deze actie worden er in de week van 6 tot en met 13 december 2013 cadeaus ingezameld voor alle kinderen, (jong)volwassenen en ouderen in de regio Haaglanden die onder de armoedegrens leven en aangesloten zijn bij de Voedselbank. Ook bij de SP kunnen cadeaus ingeleverd worden.

U kunt uw bijdrage op vrijdagavond 6 december of maandagavond 9 december afleveren op ons afdelingspand aan de Allard Piersonlaan 48 in Den Haag, zie onze agenda. Eventueel kunt u ook mailen naar denhaag@sp.nl voor een afspraak.

U bent hier