h

Veiligheid en parkeren belangrijke thema's in Ypenburg

23 januari 2014

Veiligheid en parkeren belangrijke thema's in Ypenburg

Veiligheid en parkeren blijken de inwoners van de wijk Ypenburg bezig te houden. Dit bleek tijdens een bewonersavond georganiseerd door de SP en het SP-wijkteam op woensdagavond 22 januari. Het overleg stond onder leiding van contactpersoon van het wijkteam en kandidaat-raadslid Bas van Woesik. "Veel bewoners maken zich zorgen over parkeren en onveilige tramovergangen. Wat de bewoners betreft mag de wijkagent bijvoorbeeld wel zichtbaarder in de wijk aanwezig zijn. Ook maken veel mensen zich zorgen over een tekort aan parkeerplaatsen", aldus Van Woesik.

Verschillende punten die vaak genoemd werden tijdens het buurtonderzoek, kwamen nu ook uitgebreid aan bod. Bijvoorbeeld inbraken, parkeren en de onveilige tramovergangen. En een tekort aan parkeerplaatsen bleek een heet hangijzer. Ook het zogeheten preventieteam zou niet zichtbaar genoeg zijn in de wijk. Van Woesik: "We kijken tevreden terug op een geslaagde avond. De mensen hebben meegedacht en kwamen met verbetersuggesties voor de wijk. De komende tijd zal de SP zich met deze mensen als bondgenoot inzetten op het verbeteren van de wijk".
 

U bent hier