h

Meer parkeerplaatsen in Den Haag

21 februari 2014

Meer parkeerplaatsen in Den Haag

De SP wil dat in wijken met parkeerproblemen, eerst het tekort aan parkeerplaatsen wordt opgelost. Dit is de reden dat de partij ingestemd heeft met het toevoegen van 1400 parkeerplaatsen in woonwijken. SP-lijsttrekker Bart van Kent: "Voldoende parkeerplaatsen zijn belangrijk voor de bereikbaarheid van de stad. Daarom wil de SP dat in wijken met een parkeerproblemen niet automatisch betaald parkeren wordt ingevoerd. Eerst moet het parkeertekort aangepakt worden".

Parkeren is een belangrijk verkiezingsitem in veel wijken met parkeerproblemen. Het Laakkwartier is zo'n wijk. Daarom wil de SP dat het parkeerprobleem hier met prioriteit aangepakt wordt. "In het Laakkwartier is het parkeerprobleem groot en het tast de leefbaarheid aan. Zo zijn in sommige straten zoveel auto's geparkeerd, dat de hulpdiensten hier niet meer doorheen kunnen. Het is daarom van belang dat hier snel verandering in komt", aldus Van Kent.

 

U bent hier