h

SP-stemmers bedankt!

20 maart 2014

SP-stemmers bedankt!

De SP dankt alle stemmers en de vele vrijwilligers die de afgelopen weken in touw zijn geweest voor de campagne. "Mijn dank gaat uit naar alle SP-stemmers. Mijn grote waardering wil ik uitspreken voor de tientallen vrijwilligers van de SP die de afgelopen weken actief waren voor de campagne. Ten opzichte van 2010 hebben we meer vertrouwen vanuit de stad gekregen. Helaas net te weinig voor een derde zetel, maar de stijgende lijn is ingezet" aldus SP-lijstrekker Bart van Kent die reageert op de verkiezingsuitslag.

De SP is in Den Haag gegroeid van 4 procent van de stemmen in 2010, naar 5,5 procent van de stemmen. De cijfers zijn nog niet helemaal zeker, de definitieve uitslag wordt vrijdag om tien uur bekend gemaakt.

U bent hier