h

Van der Sman geïnstalleerd als fractievertegenwoordiger

25 april 2014

Van der Sman geïnstalleerd als fractievertegenwoordiger

In de raadsvergadering van 24 april is Hannie van der Sman geïnstalleerd als fractievertegenwoordiger van de SP. Daardoor mag ze deelnemen in de commissievergaderingen van de gemeenteraad en daar het woord voeren. Op deze wijze ondersteunt ze de fractie.

Hannie van der Sman is geen onbekende. Op dit moment is ze ook organisatiesecretaris van SP-afdelingsbestuur en de afgelopen jaren was ze al zeer actief in de afdeling. Zo was ze bijvoorbeeld de drijvende kracht achter de actie in de 'Vergeten Driehoek' van de Schilderswijk.

"Ik heb veel zin in deze mooie uitdaging. De komende jaren hoop ik vaak de wijken en buurten in te kunnen en samen met de inwoners van deze mooie stad te kunnen werken aan een betere en socialere stad," aldus Hannie van der Sman. In het dagelijks leven is Hannie stagedocent en woont ze in Loosduinen.

U bent hier