h

Succesvolle SP-dag op waterfestijn Ypenburg

27 mei 2014

Succesvolle SP-dag op waterfestijn Ypenburg

De SP stond met een standje op het waterfestijn in Ypenburg. Niet alleen het weer werkte goed mee, ook de bezoekers hadden veel interesse in de SP. Zo werden meerdere bezoekers spontaan lid van de SP, was er veel steun voor de actie tegen het sluiten van verzorgingstehuizen en kwamen veel geïnteresseerde langs voor een praatje over de lokale en landelijke politiek. 

SP-wijkcoördinator Bas van Woesik: "Als SP timmeren we hard aan de weg in Ypenburg. Zo zijn we actief in de wijk, gaan we deuren langs en staan we jaarlijks op het Waterfestijn. Ook de komende tijd gaan we weer Ypenburg in om in gesprek te gaan met de inwoners".

Ook fietste de SP'ers nog voor de Rotary, die een inzamelactie organiseerden voor het Ronald McDonald kinderfonds. 

U bent hier