h

Politieke avond over het Spuiforum

18 oktober 2014

Politieke avond over het Spuiforum

Het nieuwe stadsbestuur heeft besloten om tóch een Spuiforum te bouwen in het centrum van Den Haag. Dit keer is het forum niet gepland op het Spuiplein, maar áán het Spuiplein. Het feit dat het Spuiforum nu op een andere plek terecht komt, betekent echter niet dat het plan van de baan is. In tegendeel: de onrealistische eisen die eerder golden voor het Spuiforum wil het stadsbestuur niet bijstellen. Mede daarom wordt het project niet goedkoper, zoals wethouder Wijsmuller onlangs nog beloofde. In tegendeel: het wordt zelfs duurder. In plaats van 181 miljoen wordt er nu een slordige 190 miljoen aan belastinggeld voor het project uitgetrokken.

Omdat deze plannen begin november al in de gemeenteraad behandeld worden organiseren wij op dinsdag 21 oktober om 19.30 uur op ons afdelingspand, Allard Piersonlaan 48 een politieke avond over het Spuiforum. Op deze avond krijg je informatie van ons raadslid Aisha Akhiat over de situatie en plannen over het Spuiforum. Ook gaan we het hebben over de acties die we gaan voeren, waar we jullie steun bij nodig hebben! Heb je vragen, kom dan langs en stel deze direct aan Aisha Akhiat! Eventueel aanmelden, maar gewoon binnenlopen kan natuurlijk ook: Aanmelden: denhaag@sp.nl

U bent hier