h

Ypenburg zegt nee tegen Spuiforum

28 oktober 2014

Ypenburg zegt nee tegen Spuiforum

In het winkelcentrum van Ypenburg deelde de SP flyers uit tegen het Spuiforum. In de gesprekken met voorbijgangers bleek dat veel mensen niet op de hoogte waren van de nieuwe plannen van het gemeentebestuur om alsnog voor ruim 186 miljoen een Spuiforum 2.0 te bouwen. De SP riep de mensen op om zich te laten horen in de aanloop naar de raadsvergadering van 6 november over dit onderwerp. 

Als het aan de mensen in Ypenburg ligt wordt er vooral geld geïnvesteerd in banen en goede voorzieningen voor mensen. SP-wijkcoördinator Bas van Woesik: "Veel mensen begrijpen niet waarom hun belastinggeld in dit soort megalomane prestigeprojecten gestopt wordt, terwijl iedereen dacht dat na de winst van de anti-Spuiforumpartijen bij de vorige verkiezingen dit plan van tafel zou zijn".

SP'er Bas van Woesik in gesprek met een voorbijganger

U bent hier