h

Havenhoofden moeten veiliger

6 november 2014

Havenhoofden moeten veiliger

De SP wil dat de havenhoofden op Scheveningen veiliger worden. In augustus van dit jaar raakte een meisje van zes jaar ernstig gewond, omdat ze van een havenhoofd afviel. Daarom stelt de partij voor om hekken te plaatsen. SP-raadslid Aisha Akhiat: "Elk jaar bezoeken duizenden mensen de havenhoofden op Scheveningen. Het is belangrijk om de veiligheid van deze mensen te waarborgen. Daarom worden de hekken zo snel mogelijk geplaatst, als het aan de SP ligt".

Inmiddels heeft de SP opheldering gevraagd aan het stadsbestuur. De partij wil weten of het stadsbestuur de onveiligheid gaat aanpakken. Ook zit er in het wegdek van de havenhoofden verschillende scheuren, als het aan de SP ligt worden deze mankementen ook aangepakt.


Slecht wegdek op het havenhoofd

U bent hier