h

Buurtonderzoek in Ypenburgse Waterwijk

1 december 2014

Buurtonderzoek in Ypenburgse Waterwijk

Afgelopen weekend zijn SP'ers van het wijkteam Ypenburg gestart met een buurtonderzoek in de Waterwijk. De SP'ers gingen in gesprek met de bewoners over de verkeersveiligheid, de voorzieningen en het groen in de wijk.

De bewoners reageerden positief op het wijkonderzoek en gingen graag in gesprek met de SP'ers. SP-wijkcoördinator Bas van Woesik: "We kregen complimenten dat we op deze koude dag de deuren langs gingen en bewoners hadden veel opmerkingen, zoals een gevaarlijk kruispunt, een gebrek aan voorzieningen voor jongeren en over het groen in de wijk. We zijn blij met alle opmerkingen en zullen deze aan het eind van het onderzoek bundelen".

De komende weken zal het SP-wijkteam Ypenburg nog een aantal zaterdagen in de Waterwijk te vinden zijn. Wil je meehelpen met de enquête? Mail dan naar denhaag@sp.nl

U bent hier