h

SP buurt in Laak Noord

26 oktober 2015

SP buurt in Laak Noord

Foto: Hannie van der Sman

Deze maand was de SP volop in Laak Noord te vinden om de tevredenheid van wijkbewoners over hun buurt te polsen. Zo gingen SP-leden op zaterdag 24 oktober in de omgeving van stadsboerderij De Molenweide langs de deuren met een speciale wijkenquête.

We vroegen de bewoners onder andere naar hun mening over de kwaliteit van hun huurwoning en de openbare voorzieningen in de wijk. Tevreden geluiden klonken er over de aangekondigde plaatsing van ondergrondse afvalcontainers. Veel bewoners hopen dan ook dat problemen met zwerfafval zullen verminderen met de komst van deze containers.  Andere onderwerpen die tijdens gesprekken met buurtbewoners aan de orde kwamen waren de veiligheid in de buurt, het hangen op straat door jongeren en de gevolgen van het betaald parkeren.

Aanstaande woensdag 28 november tussen 10.30 en 15.30 gaat de SP op pad in het nabijgelegen Laakkwartier-Centraal. Dit keer gaan we in gesprek met de kleine ondernemers op en rondom de Goeverneurlaan. Wil je (een dagdeel) meehelpen? Neem dan contact op met Hannie van der Sman: hannievdsman@ziggo.nl.

Foto: Hannie van der Sman

Laak Noord staat ook wel bekend als de Molenwijk

U bent hier