h

Bijeenkomst ‘Surinamers in de polder’ met Harry van Bommel

5 januari 2016

Bijeenkomst ‘Surinamers in de polder’ met Harry van Bommel

Foto: Stichting Eekta

Op 8 december 2015 verscheen het boek ‘Surinamers in de polder’ van SP Tweede Kamerlid Harry van Bommel. Hierin vertellen vijftien bekende Surinaamse Nederlanders hun verhaal. Wilt u meer weten over ‘Surinamers in de polder’? Kom dan op zondag 17 januari naar de speciale discussiebijeenkomst met Harry van Bommel in Den Haag!

In ‘Surinamers in de polder’ vertellen bekende Surinaamse Nederlanders over hun komst naar Nederland, hun persoonlijke ervaringen en hun visie op Nederland. De prikkelende verhalen geven niet alleen een beeld van de recente geschiedenis
van Nederland en Suriname, maar leveren ook stof voor discussie. Zo legt Jetty Mathurin uit waarom ze bang geworden is voor de Nederlandse politie
na de dood van Mitch Henriquez en stelt Humberto Tan dat we Syrische vluchtelingen moeten helpen uit solidariteit en niet 'omdat het van Europa moet'.

Tijdens de bijeenkomst op zondag 17 januari wordt het boek tegen een lagere evenementsprijs van 10 euro aangeboden en op verzoek gesigneerd door Harry van Bommel. De discussiebijeenkomst wordt gehouden bij Stichting Eekta (Boylestraat 20) en begint om 13.30.

‘Surinamers in de polder’ is tevens online te bestellen via de SP webshop.

 

 

 

 

 

 

 

U bent hier