h

Campagneverslag #2: door weer en wind

8 maart 2017

Campagneverslag #2: door weer en wind

Foto: Daan Jonas

Nog een week te gaan tot we Rutte uit het torentje mogen stemmen! Vanzelfsprekend gaat de SP Den Haag de komende dagen volop met mensen in gesprek over de naderende verkiezingen. Maar ook de afgelopen weken hebben we zeker niet stilgezeten, zoals je aan onderstaand fotoverslag kunt zien.

Zo waren in tijdens het laatste weekend van februari in het winkelcentrum aan de Betje Wolffstraat te vinden. Een buurt waar de SP op veel sympathie kan rekenen. Het weekend daarop kleurde heel het winkelcentrum Leyweg rood dankzij een geweldige opkomst aan vrijwilligers. Ook voor een bezoek aan Transvaal op zondag 4 maart waren er veel SP’ers op de been, ondanks het slechte weer. Op dinsdag 7 maart voerden we opnieuw campagne aan de Leyweg, dit keer onder bezoekers van de wekelijkse wijkmarkt.

Foto: Inge van de Vooren

Aan de Betje Wolffstraat

Foto: Lesley Arp

Natgeregend in Transvaal

Foto: Lesley Arp

Bij de markt aan de Leyweg

Uiteraard zijn we nog op zoek naar vrijwilligers die willen helpen met de laatste campagneloodjes. Zo zijn we de komende dagen onder andere in Loosduinen, Leidschenveen en Moerwijk te vinden. Check voor meer informatie denhaag.sp.nl/agenda en meld je aan voor een van onze activiteiten via denhaag@sp.nl

U bent hier