h

Kom ook naar de ledenvergadering op 2 juni!

27 mei 2017

Kom ook naar de ledenvergadering op 2 juni!

Op vrijdagavond 2 juni houdt de Haagse SP haar algemene ledenvergadering. We kiezen een nieuw afdelingsbestuur en blikken vooruit op de gemeenteraadsverkiezingen in 2018.

De kandidatencommissie zal toelichten op welke wijze de selectieprocedure heeft plaatsgevonden en zal haar voorstel voor een nieuw afdelingsbestuur toelichten. Vervolgens kiezen we het nieuwe bestuur. 

We verzoeken Haagse SP leden die aanwezig willen zijn om zich vooraf aan te melden via hdrost@sp.nl. Dan sturen we je voor de vergadering aanvullende informatie over de voordracht van het nieuwe bestuur en alle kandidaten. 

De ledenvergadering vindt plaats bij Stayokay in de Scheepmakersstraat 27,  2515 VA in Den Haag. Vanaf 19.00 uur is er inloop en de vergadering begint om 19.30 uur. Na afloop van de vergadering is er nog gelegenheid voor een drankje.

U bent hier