h

Nieuw afdelingsbestuur gekozen

7 juni 2017

Nieuw afdelingsbestuur gekozen

Foto: Hanne Drost

Op vrijdag 2 juni hebben de leden een nieuw afdelingsbestuur gekozen. Het nieuwe bestuur is een mix van bekende en nieuwe gezichten. Tijdens de ledenbijeenkomst bleek het enthousiasme groot om samen aan de slag te gaan voor een socialer Den Haag.

Tijdens de drukbezochte bijeenkomst in het Stayokay is Inge van de Vooren verkozen tot nieuwe afdelingsvoorzitter. Na jarenlange ervaring als algemeen bestuurslid neemt zij het stokje over van Hanne Drost. De nieuwe organisatiesecretaris is Robert van de Ridder. Verder bestaat het team uit Deepak Binda, Joy Bindraban, Piet van Gils, Gabriela Gjini, David Müldner, Dirk van Oostaijen en Servan Schreiber.

In haar toespraak gaf Inge aan volop in te willen zetten op nieuwe activiteiten die zowel toegankelijk zijn voor leden als niet-leden. “Ons clubhuis aan de Allard Piersonlaan moet meer uren en dagen open zijn. Om gewoon binnen te kunnen lopen voor praatje, een kop koffie of om thema’s en knelpunten aan te geven. Ik wil graag open avonden en thema-avonden voor leden en niet-leden organiseren. Scholingen en de opzet van een kerngroep horen daar natuurlijk ook bij. Een politiek café zoals PRIK wil ik weer nieuw leven inblazen. Het lijkt misschien veel, maar ik wil mij daar voor inzetten en ik zie om mij heen een grote groep kameraden die dat vast en zeker ook willen. Ieder mens heeft immers een unieke kwaliteit waarmee we ons vrijwilligersteam kunnen versterken.”

 

 

 

U bent hier