h

Afdelings barbecue met SP-voorzitterskandidaten succes!

11 oktober 2019

Afdelings barbecue met SP-voorzitterskandidaten succes!

Foto: Joshua Versijde

Afgelopen zondag hadden we een gezellige barbecue op ons afdelingspand voor alle vrijwiligers, buurgenoten en geïntresseerden. Op deze manier kunnen we onze SP-leden die elke dag helpen om Den Haag een stukje mooier te maken in het zonnetje zetten.

Naast lekker eten en goede gesprekken hadden we ook twee speciale gasten: Jannie Visscher en Patrick van Lunteren. Zij zijn beide kandidaat voor het voorzitterschap van de SP waar we voor gaan kiezen in de aanloop naar het SP-congres op 14 december. Tijdens de barbecue vertelden zij ons hoe zij ooit bij de SP terecht zijn gekomen en wat hun plannen zijn als zij voorzitter van onze prachtige partij zouden worden. Bedankt Jannie en Patrick!

Wil jij ook helpen om onze afdeling te versterken? Bel naar één van onze bestuursleden of kom gezellig een keer langs op ons afdelingspand. 

Houd onze website in de gaten of volg onze Facebook pagina voor meer acties en activiteiten.

U bent hier