h

Muur van steun voor de ouders van het toeslagenschandaal

5 juni 2021

Muur van steun voor de ouders van het toeslagenschandaal

Foto: Joshua Versijde

Door heel het land halen SP-afdelingen vandaag boodschappen op voor de ouders van de toeslagenaffire. Ook in Den Haag stonden we op de Grote Marktstraat om met mensen in gesprek te gaan over de affaire. Veel mensen wilden graag een boodschap achterlaten voor de ouders. Ook een paar slachtoffers lieten hun solidariteit zien voor de andere gedupeerden.

SP Tweede Kamerlid Renske Leijten heeft het afgelopen jaar geknokt voor het boven water krijgen van de affaire. Echte vergoeding van de ouders blijft ondanks het vallen van het kabinet en een jarenlange strijd nog steeds uit. Zij verdienen het om zo snel mogelijk gecompenseerd te worden. Onlangs nog kregen de ouders opnieuw een verkeerde brief van de staatssecretaris. Dit laat opnieuw zien dat de ouders dit hoofdstuk nog steeds niet kunnen afsluiten. De SP zal zich blijven inzetten tot er eindelijk gerechtigheid is.

U bent hier