h

Aankondiging: Haagse Pleinenfestijn

30 juli 2021

Aankondiging: Haagse Pleinenfestijn

De SP hoort van veel bewoners verhalen uit wijken door de hele stad. Wij vinden het heel belangrijk dat uw verhaal gehoord wordt. Heeft u last van ongedierte, slecht onderhoud van uw woning, een hoge energierekening of loopt u tegen iets anders aan? Laat het aan de SP weten!

Komende zaterdag 31 juli komen wij in de Molenwijk langs tussen 11:30 en 14:00 om daarover met u in gesprek te gaan. We horen graag over de staat van uw woning en de behoefte aan een renovatie. Als SP zijn we namelijk een groot zwartboek aan het maken over de wooncrisis in Nederland.

Ook de zaterdagen daarna zijn we in de stad te vinden. Daarover later meer!

Komt de zaterdag u niet uit? U kunt uw verhaal over uw woonsituatie of ook andere thema’s naar ons mailen: denhaag@sp.nl

 

U bent hier