h

Gezellige aftrap van 2022

16 januari 2022

Gezellige aftrap van 2022

Op zaterdag 8 november hebben we online met elkaar het nieuw jaar ingeluid en vooruit gekeken naar de komende campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen. We sloten deze nieuwjaarsborrel af met een spannend bingo.

Tijdens de aftrap vertelde onze lijsttrekker Lesley Arp wat ons verhaal wordt tijdens de komende campagne en hoe dat verschilt van andere partijen. Zo benoemde ze het belang van bewonersinspraak over hun wijk en woningen en richtte ze haar pijlen op de uitsluitende Rotterdamwet die partijen als Hart voor Den Haag in willen voeren in bijvoorbeeld Zuidwest. Daarna vertelde onze voorzitter Bastiaan Meijer over de aankomende campagne. Hij vertelde over onze omgang met de coronaregels, onze strategie voor de komende maanden en kon ook al wat campagnemateriaal laten zien.

We kijken terug op een gezellige samenkomst, ondanks dat hij online was. Wilt u meehelpen met de aankomende gemeenteraadsverkiezingen? Stuur dan een mail naar denhaag@sp.nl.
 

U bent hier