h

Stop het opheffen van haltes! - laat uw verhaal achter

10 januari 2022

Stop het opheffen van haltes! - laat uw verhaal achter

Foto: SP

Helaas heeft de HTM besloten om 13 haltes op te heffen. Mensen komen hierdoor in problemen, bijvoorbeeld omdat zij slecht ter been zijn en een stuk verder moeten lopen voor zij bij een halte zijn. De SP Den Haag is al jaren bezig met het thema 'vervoersarmoede'. Dit betekent dat mensen door een gebrek aan toegankelijk, betaalbaar en bereikbaar openbaar vervoer worden beperkt in hun mogelijkheden om te reizen.

De SP Den Haag hoort daarom graag uw verhaal. Moet u door het schrappen van een halte opeens verder reizen? Of heeft u al langer last van een gebrek aan toegankelijkheid of de betaalbaarheid van het openbaar vervoer in de stad, bijvoorbeeld omdat er maar eens in het half uur een bus rijdt?

Laat uw verhaal hier achter!

U bent hier