h

Kosten omlaag tour in Den Haag met Lilian Marijnissen

6 september 2022

Kosten omlaag tour in Den Haag met Lilian Marijnissen

Foto: SP

Nu is het genoeg! We hebben allemaal veel last van de prijsverhogingen. De gasrekening, de boodschappen en de prijzen aan de pomp stijgen veel sneller dan ons inkomen. Steeds meer mensen moeten aankloppen bij de voedselbank of weten niet meer hoe ze rond kunnen komen. Daarom stelt de SP een sociaal noodplan voor.

 

De SP organiseert daarom de kosten omlaag tour. Op zaterdag 10 september komt Lilian Marijnissen naar het Nutshuis in Den Haag om het gesprek aan te gaan over de stijgende prijzen en het Prinsjesdagprotest op zaterdag 17 september. U bent van harte welkom. De avond begint om 19:30 en de toegang is gratis. Voor- en achteraf bieden we u graag een gratis drankje aan.

 

Aanmelden kan via kostenomlaag.sp.nl/denhaag

Reactie toevoegen

U bent hier