h

Bewoners van Moerwijk komen met SP Den Haag in actie voor een veilige wijk

21 april 2023

Bewoners van Moerwijk komen met SP Den Haag in actie voor een veilige wijk

Foto: SP

 

Bewoners van Moerwijk komen in actie voor een veilige wijk! Nadat wij de afgelopen maanden +\- 200 Moerwijkers spraken, overhandigde een delegatie van hen vandaag hun eisen / ons initiatiefvoorstel aan de burgemeester. De bal ligt nu bij het college om over de brug te komen!

'Na dertig jaar afbraakbeleid, na de ontmanteling van ons Nederlandse sociale stelsel, zijn de klappen in Moerwijk keihard aangekomen', zegt SP'er Rick Hoefsloot tegen Omroep West. 'Want of het nu gaat om de bezuinigingen op de GGZ, op de jeugdzorg, bij de politie, op het welzijnswerk of om de afbraak van onze trotse volkshuisvesting; de onveiligheid die Moerwijkers nu ervaren, is hier het gevolg van.'

Interview Rick Hoefsloot met Omroep West

Lees hier het initiatiefvoorstel

Reactie toevoegen

U bent hier