h

Actie: Sint voor ieder1

6 november 2023

Actie: Sint voor ieder1

Foto: SP

Beste kameraden, binnenkort is Sinterklaas weer in het land en helaas is het zo dat er in Den Haag nog vele gezinnen zijn waarbij de schoentjes van de kinderen helaas leeg blijven. Daar gaan we dit jaar weer proberen verandering in te brengen. Doe mee!

Al vele jaren steunen wij als Haagse SP-fractie samen met onze leden de actie die Den Haag FM en Omroep West organiseren voor de stichting Sint voor ieder1 (www.sintvoorieder1.nl). Zij zorgen ervoor dat de cadeautjes bij de kinderen terechtkomen die anders met Sinterklaas geen cadeau krijgen. Het doel: 50.000 cadeaus! 
 

Doe je ook mee? 

Dit jaar vragen we weer de hulp van onze leden. Je kan fysiek een cadeau doneren of je kan een donatie overmaken op NL41 RABO 0161178979 tnv. SP afdeling Den Haag ovv Sinterklaasactie.  

Net als vorig jaar is het weer mogelijk dat je ook je donatie of cadeau kan langsbrengen bij ons op de SP-fractie in het Stadhuis. Uiteraard kan je ook weer terecht op ons pand aan de Allard Piersonlaan. Stuur daarvoor een bericht naar Janet Ramesar op 06-57870404. Dit kan t/m 19 november.
 

Klik hier voor meer informatie over de actie bij Omroep West: https://www.omroepwest.nl/actie/sintvoorieder1  

Foto: SP

Reactie toevoegen

U bent hier