h

Hulpdienst

Gelijk hebben is één en gelijk krijgen is twee. En dat gelijk krijgen wordt voor gewone mensen steeds moeilijker doordat de sociale rechtshulp wordt afgebroken. Daarom organiseert de hulpdienst van de SP Den Haag spreekuren voor mensen die problemen hebben met hun baas of verhuurder, met de gemeente of de belastingen.

De spreekuren zijn er voor mensen die vragen hebben over een brief die ze hebben ontvangen, die graag hulp zouden willen hebben met het invullen van formulieren, problemen hebben met het ontvangen van uitkeringen of toeslagen, of welk ander probleem dan ook! Iedereen is welkom, SP-lid of niet. Mensen krijgen hier advies of we verwijzen hen door naar een instantie die hen beter kan helpen. Er staat ook altijd een lekker bakje koffie klaar.

Let op. Door de corona crisis werken we op dit moment alleen op afspraak. Als u een mail stuurt naar denhaag@sp.nl of onderaan deze pagina het contactformulier invult, nemen wij spoedig contact met u op. We maken een afspraak en vervolgens kunt u langskomen op het pand van de SP aan de Allard Piersonlaan 48 in Laak.

Dus zit uw verhuurder, werkgever of gemeente niet mee? Kom dan naar de Hulpdienst van de SP!

 

Neem contact op

U bent hier