h

Hulpdienst

Gelijk hebben is één en gelijk krijgen is twee. En dat gelijk krijgen wordt voor gewone mensen steeds moeilijker doordat de sociale rechtshulp wordt afgebroken. Daarom organiseert de hulpdienst van de SP Den Haag spreekuren voor mensen die problemen hebben met hun baas of verhuurder, met de gemeente of de belastingen.

De spreekuren zijn er voor mensen die vragen hebben over een brief die ze hebben ontvangen, die graag hulp zouden willen hebben met het invullen van formulieren, problemen hebben met het ontvangen van uitkeringen of toeslagen, of welk ander probleem dan ook! Iedereen is welkom, SP-lid of niet. Mensen krijgen hier advies of we verwijzen hen door naar een instantie die hen beter kan helpen. Er staat ook altijd een lekker bakje koffie klaar.

De spreekuren zijn  elke woensdagmiddag van 14:00 tot 17:00 op het pand van de SP aan de Allard Piersonlaan 48 in Laak. Tijdens de spreekuren kan ook gebeld worden naar 06-23872755 om een afspraak op een ander tijdstip te maken. Ook kunt u het onderstaande formulier invullen!

Dus zit uw verhuurder, werkgever of gemeente niet mee? Kom dan naar de Hulpdienst van de SP!

 

Neem contact op

U bent hier