h

Aanbieden rapport NV Woningbeheer

16 juni 2003

Aanbieden rapport NV Woningbeheer

Maandag 16 juni om 3 uur heeft de SP het eerste exemplaar van haar onderzoeksrapport aangeboden aan Lambert Roos, directeur van Woningbeheer NV. Belangrijkste conclusie van het rapport is dat Haagse huiseigenaren door de werkwijze van

Woningbeheer NV onnodig op hoge kosten worden gejaagd. Woningbeheer NV speelt al jaren een centrale rol in de particuliere woningverbetering.

Middels een "aanschrijving" heeft de gelegenheidsdeurwaarder van de SP Woningbeheer gesommeerd om tot verbetering van het bouwwerk van haar organisatie te komen. Hij bood het eerste exemplaar van het rapport aan bij het kantoor van de Woningbeheer NV aan de Javastraat 22 aan, vergezeld van een uitgeklede huiseigenaar, en de bouwploeg van de SP die de schade heeft opgenomen.

Het rapport bestaat uit een bloemlezing van klachten die via de SP-hulpdienst zijn binnengekomen, gegevens uit tientallen gesprekken die de SP heeft gevoerd met huiseigenaren, bevindingen uit eigen onderzoek en wordt afgesloten met conclusies en aanbevelingen om tot verbetering te komen. U kunt het rapport hier vinden.

U bent hier