h

Solidair met HTM tijdens stakingsdag

20 november 2011

Solidair met HTM tijdens stakingsdag

De SP was op zondag 20 november aanwezig bij de manifestatie van HTM medewerkers op de busremise aan de Telexstraat. Tientallen medewerkers waren op deze stakingsdag samengekomen om hun protest te uiten tegen de kabinetsbezuinigingen op ons openbaar vervoer. SP-raadslid Bart van Kent liet hen weten dat zij op de steun van de SP kunnen rekenen bij de acties die nog zullen volgen. De bezuinigingen op ons stadsvervoer zijn immers niet alleen slecht voor de medewerkers van de HTM, maar ook voor de gebruikers van het openbaar vervoer en de Haagse economie. Alleen door in actie te komen kunnen we de afbraak van ons openbaar vervoer een halt toe roepen!
Hou HTM Haags
HTM-medewerkers: Hou HTM Haags! Foto: Erwin van der Lem

Bart van Kent
SP-raadslid Bart van Kent spreekt de HTM'ers toe

Het kabinet wil met steun van de PVV 40 miljoen bezuinigen op het Haagse openbaar vervoer. Hierdoor verdwijnen lijnen, gaat de prijs omhoog en worden honderden HTM'ers ontslagen. De SP vindt dit een ramp voor de stad.

Lesley Arp, Daria Janssen, Judith Honig
Haagse SP'ers op de HTM-manifestatie Foto: Erwin van der Lem

Verschillende medewerkers en sympathisanten lieten zich tijdens de manifestatie fotograferen met het 'Hou HTM Haags!'-spreekwolkbord. Zelfs de Sint sprak zich uit tegen de uitverkoop van ons stadsvervoer! Foto-impressies van de manifestatie zijn te vinden op de Facebook- en Flickr-pagina's van onze actiecampagne 'Hou HTM Haags!'.

Sinterklaas Hou HTM Haags
Sinterklaas en zijn pieten houden HTM graag Haags Foto: Erwin van der Lem

Haagse SP roept op tot steun voor HTM-personeel
Facebook
Flickr

U bent hier