h

Tomatenijs in de Grote Marktstraat

31 augustus 2012

Tomatenijs in de Grote Marktstraat

Door een grote groep ROOD-leden werd met behulp van de SP-ijscokar op donderdag het winkelend publiek in de Grote Marktstraat getrakteerd op tomatenijs. Ondanks dat veel mensen nog nooit tomatenijs hadden geproefd, vonden veel mensen de unieke smaak toch wel smakelijk. Tijdens het ijseten ontstonden veel gesprekken over de verkiezingen, Emile Roemer en de SP. Veel voorbijgangers gaven aan dat deze verkiezingen eindelijk eens ergens over gaan: "kiezen we nogmaals voor een afbraakkabinet onder Rutte? Of gaan we sociaal de crisis oplossen met Roemer?". Ook onze Haagse kandidaat kamerlid Daniël de Wit was aanwezig om ijs uit te delen en weifelende kiezers te overtuigen SP te stemmen.

Daniël de Wit, tomatenijs
Ook Daniël de Wit, kandidaat kamerlid, nam een ijsje. Foto: Ivar Lingen
Zie ook:

U bent hier