h

Campagne

5 december 2017

Samen voor een Den Haag voor ons allemaal: GroenLinks, PvdA en SP presenteren gezamenlijk sociaal manifest

Foto: PvdA Den Haag

Den Haag staat voor gigantische uitdagingen. Uitdagingen waar we geen oplossing voor vinden als we kiezen voor ‘ik’ in plaats van voor ‘wij’. Waar we geen oplossing voor vinden wanneer we anderen de schuld geven, in plaats van kijken wat we samen als stad kunnen doen. De Haagse PvdA, GroenLinks en de SP staan voor een Den Haag van ons allemaal. Daarom slaan we de handen ineen met een sociaal manifest. Wij willen laten dien dat Den Haag met de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018 kan kiezen voor een stad waar we ongelijkheid bestrijden in plaats van vergroten, en waar we kiezen voor vooruitgang in plaats van stilstand.

Lees verder
24 oktober 2017

Kandidatenlijst en verkiezingsprogramma vastgesteld

Foto: Inge van de Vooren

Op 23 oktober 2017 hebben de leden van de Haagse SP het verkiezingsprogramma en de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 vastgesteld. De op 10 oktober gepubliceerde concept-kandidatenlijst is ongewijzigd vastgesteld door de leden. Ook stond de afdeling stil bij het vertrek van oud-fractievoorzitter Bart van Kent, die in september na ruim 7 jaar afscheid nam van de Haagse raad.

Lees verder
20 februari 2017

Campagneverslag #1: een hart voor de zorg

Foto: Gabriela Gjini

De afgelopen campagneweek stond natuurlijk in het teken van het Nationaal ZorgDebat. Op zaterdag 18 februari trokken tienduizend mensen uit het hele land naar het Malieveld om in actie te komen voor één Nationaal ZorgFonds, zonder eigen risico. Uiteraard was de SP Den Haag goed vertegenwoordigd tijdens deze thuiswedstrijd.

Lees verder
1 februari 2017

Aftrap campagne in Haags OV museum

Foto: Inge van de Vooren

Op zondag 29 januari hebben Haagse SP-leden de campagne afgetrapt op een bijzondere locatie: het Haags Openbaar Vervoer Museum. Cem Lacin, nummer 10 op de kandidatenlijst voor de Tweede Kamerverkiezingen, hield een vlammende speech over het belang van de aankomende campagne. Vervolgens kregen leden een leerzame rondleiding langs de verzameling bijzondere Haagse trams die in het museum te zien is.

Lees verder
30 januari 2014

Aftrap campagne: 21 februari

Op vrijdag 21 februari trapt de SP de campagne af in het Haagse muziekcentrum Musicon. De aftrap begint om acht uur en is rond tien uur afgelopen. Het programma is nog even geheim, maar de avond zal in ieder geval afgesloten worden met de speech van SP-Lijsttrekker Bart van Kent. 
Lees verder
12 september 2012

SP-stemmers bedankt!

De Haagse SP wil alle mensen die vandaag een stem hebben uitgebracht op de SP bedanken! De afgelopen weken was de SP op veel plekken in Den Haag en op Scheveningen te vinden en overal werden de SP'ers met veel enthousiasme ontvangen. Deze verkiezingen waren dan ook belangrijk voor de toekomst van Nederland en op welke wijze de crisis opgelost gaat worden.

Lees verder
11 september 2012

Emile voert campagne in Den Haag

Dinsdagmiddag voerde SP-leider Emile Roemer met een grote groep SP'ers campagne in de binnenstad van Den Haag. Op de laatste dag voor de verkiezingen sprak Emile Roemer met kiezers op straat om ze te overtuigen woensdag SP te stemmen.

Lees verder
7 september 2012

Haagse campagne op volle stoom

Veertig procent van de kiezers is nog aan het twijfelen, dus het belooft een spannende eindsprint te worden. De SP is zo veel mogelijk op straat om Den Haag er van te overtuigen dat de kans op een sociale regering het grootst is met een stem op de Roemer. Of zoals een bezorgde bewoner van Segbroek zei: “straks stemmen de mensen op Samsom en dan eindigen we alsnog met Rutte in het torentje. Daarom stem ik SP.” Hieronder een fotoverslag van de laatste campagneactiviteiten.

Lees verder
3 september 2012

Na regen komt zonneschijn, na Rutte komt Roemer!

De sfeer zat er vandaag goed in op het Haagse UIT-festival. Vier op de vijf mensen wilde een SP folder en spons hebben. “Deze populariteit voor de SP is ongekend. Ik ben al jaren actief voor de SP en sta vaak voor de partij op straat, maar zo'n populariteit heb ik nog nooit meegemaakt” zegt Haags Kamerkandidaat Daniël de Wit. Emile Roemer en Renske Leijten, zorgwoordvoerdster en nr. 2 op de SP-kandidatenlijst, doen het volgens de mensen goed. De één vindt Emile Roemer ‘een leuke vent’ en de ander ziet in hem de gedroomde premier die het land sociaal uit de crisis helpt.

Lees verder
1 september 2012

De markt op met Harry van Bommel

Op zaterdag 1 september was de Haagse SP samen met SP-kamerlid Harry van Bommel te vinden op de Haagse Markt.
De ballonnen, sponsjes, kinderboekjes en tomatenjam vonden gretig aftrek onder het winkelend publiek en de marktkooplui.
We voerden op deze dag niet alleen campagne met SP'ers: Harry had ook een aantal vrienden uitgenodigd die
zo gastvrij waren om een kantoortje pal tegenover de markt voor een dag beschikbaar te stellen als 'actiepand'.
Hedwig markt
Haagse SP'er Hedwig deelt sponsjes uit bij ons tijdelijke 'actiepand' aan de Herman Costerstraat

Lees verder

Pagina's

U bent hier