h

Felicitaties voor SP-raadsleden Akhiat en Van Kent

27 maart 2014

Felicitaties voor SP-raadsleden Akhiat en Van Kent

Vandaag is Aisha Akhiat namens de SP geïnstalleerd als nieuw raadslid in Den Haag. Ook Bart van Kent, al raadslid vanaf maart 2010, is opnieuw geïnstalleerd. Bij de verkiezingen op 19 maart behaalde de SP twee zetels. Van Kent is vanaf vandaag fractievoorzitter.

Afdelingsvoorzitter Dirk van Oostaijen: "Felicitaties voor Bart en Aisha. De komende vier jaar gaan we samen met de fractie hard aan de slag om Den Haag socialer te maken".

Gisteren werd in een speciale raadsvergadering afscheid genomen van Ingrid Gyömörei, die bijna vijftien jaar voor de SP in de Haagse gemeenteraad zat. "Namens het bestuur en alle leden wil ik Ingrid bedanken voor haar inzet de afgelopen vijftien jaar voor de SP", aldus Oostaijen. 

U bent hier