h

Aftrap campagne in Haags OV museum

1 februari 2017

Aftrap campagne in Haags OV museum

Foto: Inge van de Vooren

Op zondag 29 januari hebben Haagse SP-leden de campagne afgetrapt op een bijzondere locatie: het Haags Openbaar Vervoer Museum. Cem Lacin, nummer 10 op de kandidatenlijst voor de Tweede Kamerverkiezingen, hield een vlammende speech over het belang van de aankomende campagne. Vervolgens kregen leden een leerzame rondleiding langs de verzameling bijzondere Haagse trams die in het museum te zien is.

Over minder dan twee maanden kunnen we weer naar de stembus. Daarom gaan we de komende weken volop aan de slag. Zo zijn er  twee leerzame bijeenkomsten in ons afdelingspand, waar leden die willen helpen met de campagne allerlei nuttige tips zullen krijgen. Zo komt op maandagavond 6 februari Sarah Dobbe, campagneleider bij de vakbond, alles vertellen over de geheimen van een geslaagde campagne. Op 13 februari komt Lilian Marijnissen, nummer 3 op de SP kandidatenlijst, langs om te vertellen over ons verkiezingsprogramma en de punten waarin de SP het verschil kan maken.

Meer weten over deze bijeenkomsten en andere activiteiten die de SP Den Haag in het kader van de campagne heeft gepland? Neem dan een kijkje op denhaag.sp.nl/agenda!

Foto: Inge van de Vooren

Foto: Inge van de Vooren

Foto: Inge van de Vooren

Foto: Inge van de Vooren

 

U bent hier