h

Veel steun voor Nationaal ZorgFonds op Parkpop

27 juni 2016

Veel steun voor Nationaal ZorgFonds op Parkpop

Foto: Inge van de Vooren

Krijg jij ook zo’n hoge bloeddruk van je eigen risico? Parkpopbezoekers stonden gisteren in de rij om de campagne voor een Nationaal ZorgFonds te steunen en gratis hun bloeddruk te laten meten. Maar liefst 171 mensen tekenden de petitie voor één Nationaal ZorgFonds zonder eigen risico en 57 mensen bestelden het actiepakket.

De SP vindt dat je in Nederland moet kunnen rekenen op de zorg die je nodig hebt. Daarom doet de SP Den Haag mee met de campagne voor één Nationaal ZorgFonds, waarin ook de tandarts, de geestelijke gezondheidszorg en de fysiotherapeut zijn opgenomen. De actie op Parkpop was nog maar het begin: deze zomer zullen wij op diverse plekken in de stad steunbetuigingen ophalen voor dit initiatief. In onze agenda lees je waar we allemaal te vinden zijn!

Foto: Inge van de Vooren

Foto: Inge van de Vooren

Wil je meer weten over de campagne voor een Nationaal ZorgFonds? Kom dan vooral op vrijdag 1 juli naar de regionale zorgavond met SP Tweede Kamerlid Henk van Gerven. Hij zal onder andere vertellen over de tekortkomingen van het huidige zorgstelsel en de macht van de zorgverzekeraars. Meer over deze avond lees je hier

Foto: Inge van de Vooren

Heb jij al getekend voor een Nationaal ZorgFonds? Zo nee, ga dan gauw naar de website van deze campagne. Hier kun je bovendien gratis actiemateriaal bestellen en downloaden.

 

U bent hier