h

Nieuws uit 2007

24 december 2007

Beste wensen ………….

De jaarwisseling staat voor de deur, goede aanleiding om nog eens “Hoi mensen” te zeggen.

Lees verder
21 december 2007

SP woedend over afsluitingen door Eneco ondanks toezegging wethouder Kool.

Nog geen week voor de Kerst kreeg de SP verontrustende berichten binnen van afsluitingen van verwarming, licht en gas door Eneco. Terwijl het buiten vriest en binnen zonder verwarming ook al snel echt koud is, sluit Eneco de verwarming af. Ongeacht de reden van de betalingsachterstand, zonder enig gevoel van medemenselijkheid zet Eneco gezinnen met kinderen en ouderen letterlijk in de kou en het donker. Nota bene heeft PvdA wethouder Kool afgelopen juni toegezegd dat er in de wintermaanden geen huishoudens meer worden afgesloten tenzij men gefraudeerd heeft.

Lees verder
21 december 2007

SP@ndoek # 190

Met daarin:
- Zorg geen markt? #
- Bus blijft bij HTM #
- De vorst regeert #
- SP niet blind voor ADO #
- Nu is de tijd #
- Kerstpuzzel #
Lees meer...

Lees verder
19 december 2007

SP is niet verbaasd over de acute geld problemen bij ADO

In tegenstelling tot wethouder Dekker is de SP niet verbaasd over de geld problemen bij ADO. Ze trekken al jaren een veel te grote broek aan. Vooral de hoge salaris post voor de directie en staf is de SP een doorn in het oog. Nog in 2005/2006 hebben zij voor deze post 300.000 euro meer uitgegeven dan in 2004/2005. Terwijl ADO er in dat jaar financieel niet goed voorstond. Maar ook het college heeft boter op haar hoofd gehad. De stelling van de wethouder: wij investeren alleen in Stichting Stadion Ontwikkeling, SSO, en hebben niets van doen met NV ADO, gaat nu niet meer op.

Lees verder
14 december 2007

SP@ndoek # 189

Met daarin:
- Laat de kunst vrij #
- Stop de oorlog #
- Oudejaarsschoonmaak #
- Open en toch dicht #
- Raadselen rond panden #
Lees meer...

Lees verder
13 december 2007

Knevel de kunst niet, laat haar vrij

De Haagse SP is geërgerd over de slappe knieën van Wim van Krimpen van het Haags Gemeentemuseum. Hiek van Driel, gemeenteraadslid voor de SP legt de vinger op de zere plek. Zij kaartte de principiële kwestie aan in het stadhuis. Dit ook, om een tegenwicht te bieden aan vertegenwoordigers van een religieuze stroming die in de waan leven dat controversiële kunst niet getoond zou mogen worden.

Lees verder

Pagina's

U bent hier