h

Nieuws uit 2002

2 oktober 2002

Illegale werknemers bij project NV Woningbeheer

In een artikel in de Telegraaf werd gemeld dat een illegale Bulgaarse werknemer werkzaamheden had verricht in een pand aan de Wagenstraat, in opdracht van Woningbeheer. Ingrid Gyömörei stelde de volgende schriftelijke vragen:

Lees verder
26 juni 2002

Vragen over de aankoop Dreeshuis

Geachte voorzitter,

Lees verder
22 februari 2002

Weer uitstel behandeling evaluatie NV Woningbeheer

Herhaaldelijk is door de Ingrid Gyömörei de kwestie NV Woningbeheer aangekaart bij de verantwoordelijk Wethouder. Na herhaaldelijk veel beloven en weinig doen werd de druk te groot en kwam de toezegging dat er geëvalueerd zou gaan worden. Een datum werd geprikt 21 februari om 19.30 uur. Destijds is al door Ingrid gewaarschuwd dat het punt als enige op de agenda geplaatst moest worden in verband met de vele tijd die dit onderwerp zou vragen.

Lees verder
11 januari 2002

Niet PvdA maar SP nam initiatief onderzoek Woningbeheer

In HC van 10 januari wordt er gesproken over een onafhankelijk onderzoek naar de klantvriendelijkheid en de kwaliteit van de dienstverlening wat toegezegd zou zijn naar aanleiding van een voorstel van raadslid Van Nimwegen (PvdA) De journalist, zelf aanwezig op de publieke tribune moet zich toch op het verkeerde been hebben laten zetten. Tijdens deze commissievergadering werd het mij gegund als eerste het woord te mogen voeren. Dit vanwege mijn, in reeds eerdere commissies gedane verzoek, om tot een evaluatie van het functioneren van NV Woningbeheer te komen. Tijdens de commissie van 9 januari sprak ik mijn ergernis uit aangaande de presentatie gedaan door de heer Roos. Deze presentatie keek vooral naar de toekomst. Terwijl er aan de pittige tekst van de inspreker totaal voorbij gegaan werd. Ik vond het schrijnend te bemerken dat er slechts gesproken werd over de fusering tussen NV Woningbeheer en Stedelijk Belang en de mogelijke wens om in de toekomst de aandelen te vervreemden.

Lees verder

U bent hier