h

Nieuws uit 2010

30 december 2010

Vestia op cursus ventilatiesysteem voor Spoorwijk

De bewoners van Spoorwijk zijn verbaasd over de eerste aanbevelingen van TNO over hun problemen met hun ventilatiesysteem. Volgens TNO zou het systeem goed moeten werken als het juist is ingesteld en stuurt daarom medewerkers van Vestia op cursus. “Het is toch te zot voor woorden dat je een opleiding moet volgen om in je eigen huis te kunnen wonen.” Vertelt een van de bewoners tegen de SP. “Onlangs hebben Vestia, de producent Alusta en onderhoudsbedrijf Bevico allemaal het systeem opnieuw ingesteld en elke keer sloeg het binnen een paar uur weer op hol. We zijn het zat en het systeem moet er uit.”
Bewoners Spoorwijk
Bewoners Spoorwijk zijn het ventilatieprobleem meer dan zat

Lees verder
29 december 2010

SP vraagt opheldering over geheime deal golfbaan

De SP fractie in de Haagse gemeenteraad heeft via schriftelijke vragen opheldering gevraagd over berichten in de pers dat er sprake zou zijn van een geheime (grond) deal met de gemeente Leidschendam-Voorburg. De SP wil graag weten wat er is afgesproken en wie het initiatief hiervoor heeft genomen.

Lees verder
20 december 2010

Wensboom voor Haag Wonen

Ondanks de hevige sneeuw werd vrijdag 17 november de wensboom bij Haagwonen afgeleverd door de bewoners uit de Vergeten Driehoek en de Haagse SP. De boom is versierd met de vele wensen van de bewoners van de Vergeten Driehoek. De bewoners vragen voor kerst een gezond huis om in te wonen. De boom werd in ontvangst genomen door Petra van der Berk, Directeur Haag Wonen en Els van der Schans directeur frontoffice Haag Wonen.

Lees verder
16 december 2010

Kerstwens Vergeten Driehoek: een gezond huis

Bewoners uit de Vergeten Driehoek in de Schilderswijk bieden samen met de SP op vrijdag 17 december aan woningcorporatie Haag Wonen een speciale kerstboom aan. De boom is versiert met de vele wensen van de bewoners van de Vergeten Driehoek. De bewoners vragen voor kerst een gezond huis om in te wonen.

Lees verder
14 december 2010

Laatste kans PvdA om bezuiniging op allerarmsten terug te draaien

In een ultieme poging om een deel van de bezuinigingen op de inkomens van allerarmsten terug te draaien doen GroenLinks en de SP opnieuw een voorstel. PvdA wethouder Kool dreigt met steun van de PvdA, D66, CDA en VVD de mensen met de laagste inkomens in Den Haag een poot uit te draaien.

Lees verder
9 december 2010

SP ondersteunt stakende leraren

De onderwijsbond Leraren in actie had voor vandaag een staking uitgeroepen om aandacht te vragen voor de kwaliteit van het onderwijs. De Haagse SP deelde heerlijke tomatensoep uit van de Soep Express. Er werd door politici van de SP, PvdA, D66 en Groen Links gesproken en ook door de Algemene Onderwijs Bons (AOB) en het LAKS (Landelijk Actie Komitee Scholieren) deden mee met het 'hameren op kwaliteit' in het onderwijs. SP Tweede Kamerlid Manja Smits verwoordde de boodschap van de manifestatie kernachtig: 'Het is bizar dat deze regering netto 100 miljoen euro op onderwijs bezuinigt. Onderwijs is een investering voor de toekomst, niet een kostenpost!' Hieronder een fotoverslag:

Ondanks de kou was er een goede stemming door muziek en warme tomatensoep.

Lees verder

Pagina's

U bent hier